Om oss

Veien til målet – vår historie

Bli med oss på reise

Din opplevelse er viktigst for oss

Active Adventure & Travel AS er et reisebyrå som skaper turer for aktive og eventyrlystne mennesker. Vår viktigste målsetting er at alle som reiser med oss skal føle seg trygge, oppleve en morsom, inspirerende og aktiv reise, samt en målrettet prosess før, under og etter reisen.

Ikon - pin med hjerte

Våre verdier

  • Glede
  • Respekt
  • Tillit
  • Trygghet
  • Måloppnåelse

Våre verdier er fundamentet i Active Adventure & Travel AS og er vårt mentale kompass i vår hverdag, i våre produkter og i møte med deg, slik at alle skal føle seg trygge i prosessen mot måloppnåelse. 

Ikon - pin med stjerne

Hva gjør vi?

Vi tilrettelegger en reise eller aktivitet hvor oppsatte mål og opplevelser blir innfridd.

For bedrifter og privatgrupper forvalter vi de oppgaver vi får i forhold til reisens visjon, verdier, mål og respekt for enkeltindividet/gruppen i tilretteleggelsen av å skape en trygg prosess, før og etter arrangementet, aktiviteter, opphold og reisen.

Vårt felles mål i Active Adventure & Travel AS er å skape den gode reisen og historiene som f. eks. bygger bedriftskultur, skaper de gode minner og forventet måloppnåelse.

Hver eneste reise vi arrangerer har vi personlig reist og gjennomgått. Hoteller, transport, spisesteder, arrangører av blant annet aktiviteter, stier, veier og løyper har vi personlig kontrollert og valgt etter besøk og testing før vi inngikk et samarbeide. 

Vår historie

Vibeke Bjerg etablerte i 2013 nettverket FemiROMA, nå FemiRUN & WALK som etablerte seg over hele Norge, med FemiROMA AS som reisearrangør. I mars 2014 reiste et fly med 153 norske kvinner for å delta på sin første maraton. Det var bare tre av kvinnene som hadde løpt en maraton før, og alle fullførte. En fantastisk prestasjon. 
 
I februar 2019 skiftet selskapet navn til Active Adventure & Travel AS, som gjenspeiler hovedfokuset: aktiviteter - opplevelser - reiser. 
 
Active Adventure & Travel AS tilrettelegger reiser, trening, coaching og foredrag for nettverket, privatgrupper, interessegrupper og bedrifter og har lovpålagt Reisegarantifond. 
 
Reise- og vandrereisene bygger på FemiRUN & WALK-turene og de samarbeidspartnere vi har etablert.

Vibeke Bjerg

Active Adventure & Travel AS’ eier og daglige leder er Vibeke Beathe Bjerg, som arbeider sammen med et dedikert team av prosjektledere, et aktivt styre og hennes mann, Aage H.Winger. Vibeke Bjerg har utdannelse innenfor idrett og helse, er sertifisert NLP Master og har en master i kommunikasjon. Hun har i mange år arbeidet som trener og motivator. 

Aage H. Winger

Aage H. Winger har i over 30 år arbeidet som økonomiansvarlig og administrerende direktør innen ulike bransjer som shipping, finans, IT, eiendom, båt, golf og snus. Han har alltid levd et aktivt liv med fotball, klatring, treningsstudio, padling, ski, løping og vandreturer. Han driver i dag eget selskap innen hytte- og servicebransjen, Eggedal Hytteservice AS.