Opplevelser som passer for alle

De store forskjellene ligger i de små detaljene

Se våre reiser Nettverket FEMIRUN & WALK FEIRER 10-ÅRS JUBILEUM

Reiser og treningsfellesskap

FemiRUN & WALK arrangerer vandrereiser, aktive nytelsesferier, løpereiser og er også et treningsfellesskap hvor alle er velkomne! Gleden over fysisk aktivitet og å nå sine mål på en eventyrlig reise er selve fundamentet i FemiRUN & WALK. Våre reiser passer alle – uansett form eller alder. 

 Vi gleder oss til å reise sammen med deg! 

FemiRUN & WALK, et nettverk og en bevegelse på flere tusen kvinner

FemiRUN & WALK og FemiROMA

FemiRUN & WALK springer ut fra FemiROMA-nettverket, som hadde sin oppstart våren 2013. Jeg, Vibeke Bjerg, hadde et stort ønske om å løpe maraton i Roma og en drøm om å starte en bevegelse og et nettverk av kvinner innen fysisk aktivitet. En bevegelse og et nettverk bestående av kvinner på vei ut av lange treningspauser, kvinner som trente av og til, men glemte det ofte, kvinner som trente mye og løp maraton. Drømmen var å skape et nettverk som motiverer og inspirerer kvinner til å komme seg over dørstokkmila flere ganger i uken og sette seg «hårete mål» som maratondeltager eller finne sitt aktive «jeg». Mitt mål var å fylle et fly med kvinner som skulle vandre eller løpeMaratona di Roma. 
 
FemiRUN & WALK er i dag et nettverk og en bevegelse på flere tusen kvinner og en bedrift som organiserer eventyr, løpe- og vandrereiser. 

Vår historie

År 2013 var et unikt første år med fullt fokus på forberedelse for å kunne delta på «vårt»første maraton i mars 2014 i Roma og bygge opp nettverket. 
 
Mange av FemiROMA-kvinnene hadde ikke trent på mange år og overtalte seg selv! Som Arina sa: «Jeg skal endre meg, jeg skal opp av sofaen, jeg skal gogge og løpe maraton og sammen med FemiROMA-nettverket legger jeg ut på en spennende og utfordrende reise. En reise hvor det første «hårete mål» er målstreken i Maratona di Roma, 23. mars 2014». 
 
FemiROMAs «første» maraton var Maratona di Roma, 23. mars 2014. FemiROMA reiste til Roma med 153 mennesker. De aller fleste stilte på startstreken og gjennomførte sitt maraton – tre av FemiROMA-kvinnene gjennomførte 21 kilometer, noen løp 5 km, andre heiet, alle fantastiske prestasjoner hvor de nådde sine mållinjer og fikk sine flotte medaljer. 
FemiROMA-kvinnene som fullførte et spennende livskapittel i Roma var et «tverrsnitt» av kvinner. Alderen var fra 20-69 år, alle kroppsformer, superfriske kvinner, kvinner som var gravide, kvinner med utfordringer som blant annet MS, kreft, epilepsi, nedslitte knær og dårlig rygg. Det var næringslivskvinner, sykmeldte kvinner og uføretrygdede. I Roma løp – jogget – «gogget» – vandret alle for seg selv med FemiROMA-nettverket som støttet dem med inspirasjon og motivasjon. 
 
22. mars 2015 vant FemiROMA-kvinnene på nytt i Roma. De la Romas gater under seg og alle nådde sine mål og fikk maratonmedaljen. FemiROMA-kvinner i alle aldre og former hadde vist at det du vil, det klarer du.  

FemiROMA blir FemiRUN & WALK

Fra 1.november. 2016 endret FemiROMA navnet til FemiRUN og i 2020 til FemiRUN & WALK.FemiRUN & WALK ønsker alle kvinner velkommen til å være med på nye reiser mot nye delmål, «hårete mål», mållinjer, en god livsmaraton og sammen i et nettverk som inspirerer og motiverer til en aktiv hverdag med overskudd. Treninger, vandringer, foredrag og sosiale sammenkomster arrangeres mange steder i landet. Hvert eneste år blir det arrangert reiser til ulike spennende byer, hvor alle er velkomne – du som ønsker å heie, gå, gogge, jogge eller løpe. 
 
FemiRUN & WALK ønsker å skape engasjement, utfordre grenser, kvinnenettverk, styrke og trene mot et konkret mål med et stort innslag av sosial interaksjon, glede og «galskap», med og uten joggesko. FemiRUN & WALK ønsker å bygge et nasjonalt og internasjonalt nettverk av kvinner som ønsker en endring i aktivitetsnivået sitt. 
 
Velkommen til FemiRUN & WALK! 

Ikon - fly

Bli med oss på unike reiser og opplevelser

Vi tilbyr et stort utvalg av reiser til en lang rekke destinasjoner med flere ulike aktiviteter i Europa, som vandringer, mat- og vinreiser, spesialtilpassede opplevelsesreiser, eventer for privatgrupper, bedrifter og enkeltpersoner – primært i Italia.