Vandringer 2024 & 2025

AMALFI- SICILIAAMARONE - PUGLIA - PIEMONTE - VALDOBBIADENE TOSCANA - SIENA - ROMA - Appenninene & Rapallo/Portofino

 

Løpereiser for alle 

PROSECCO MARATON - Maratona dell’isola d’Elba - NAPOLI og Neapolis Marathon

 

 

 

 

 

VI REISER FRA: OSLO – BERGEN - TRONDHEIM - STAVANGER SMÅ VANDREGRUPPER

TO LEDERE SOM SNAKKER NORSK, ITALIENSK, KJENNER OMRÅDENE-STIER OG VEIER MÅLET ER IKKE Å VANDRE RASKT, MEN Å GÅ OG NYTE OMGIVELSENE MED ALLE SANSER. 

Logo - Active Adventure & Travel

Vi tilbyr ulike reiser for alle, enkeltpersoner, private grupper eller bedrifter. Reiser til spesielle steder med en unik historie, mattradisjoner med lokal og kortreist mat og en lang og rik kultur.

Bli med oss på reise
Ikon - fly

Hvorfor reise med oss? 

Active Adventure & Travel AS er et innovativt reisebyrå, for deg som velger et aktivt liv. Gleden over fysisk aktivitet og å nå sine mål på en eventyrlig reise er selve fundamentet for oss. Vi tilbyr et stort utvalg av reiser til en lang rekke destinasjoner med flere ulike aktiviteter i Europa – primært i Italia. Bli med på vandring, mat- og vinreiser, spesialtilpassede opplevelsesreiser, og eventer for enkeltpersoner, privatgrupper og bedrifter

Ikon - fly

GRUPPEREISER

OPPLEV VÅRE DESTINASJONER SAMMEN MED ANDRE

Planlegger du en reise for en gruppe venner, familie eller bedrift? Vi kan hjelpe deg med å arrangere en gruppereise i form av blåtur, kick-off, konferanse eller en incentiv-reise. Active Adventure & Travel vil lede prosessen sammen med deg til en målrettet og eventyrlig opplevelse.