Active adventure & travel as

Vi er et innovativt reisebyrå, for deg som velger et aktivt liv. Gleden over fysisk aktivitet og å nå sine mål på en eventyrlig reise er selve fundamentet for oss. 

Våre reiser Om oss

Velkommen til Active Adventure & Travel AS

Vi arrangerer reiser for bedrifter, private grupper og enkeltpersoner. Vi tror på at de store forskjellene ligger i de små detaljene. Derfor er vi opptatt av å vise mattradisjoner med lokal og kortreist mat, samt historien og et rikt kulturliv. 

Bli med oss på reise
Ikon - fly

Hvorfor reise med oss? 

Active Adventure & Travel AS er et innovativt reisebyrå, for deg som velger et aktivt liv. Gleden over fysisk aktivitet og å nå sine mål på en eventyrlig reise er selve fundamentet for oss. Vi tilbyr et stort utvalg av reiser til en lang rekke destinasjoner med flere ulike aktiviteter i Europa – primært i Italia. Bli med på vandring, mat- og vinreiser, spesialtilpassede opplevelsesreiser, og eventer for privatgrupper, bedrifter og enkeltpersoner. 

Ikon - fly

GRUPPEREISER

– OPPLEV VÅRE DESTINASJONER SAMMEN MED ANDRE

Planlegger du en reise for en gruppe venner, familie eller bedrift? Vi kan hjelpe deg med å arrangere en gruppereise i form av blåtur, kick-off, konferanse eller en incentiv-reise. Active Adventure & Travel vil lede prosessen sammen med deg til en målrettet og eventyrlig opplevelse.