Nytelse 

Mat & Treningbloggen

blogg for Deg og meg!

Få gode tips til hvordan du kan få størst mulig utbytte av fysisk aktivitet og skape deg et fysisk og mentalt overskudd.

FemiRUN & WALK Reiser

Blogg for deg med alle "former & form"

Go On!

Bli med til ditt mål – og jeg når mitt!

La oss inspisere og motivere hverandre.

 

Litt om meg:

Jeg, Vibeke Bjerg, hadde et stort ønske om å løpe maraton i Roma og en drøm om å starte en bevegelse og et nettverk av kvinner innen fysisk aktivitet.

En bevegelse og et nettverk bestående av kvinner på vei ut av lange treningspauser, kvinner som trente av og til, kvinner som trente mye og løp maraton, kvinner som hadde vært langtidsskadet eller hadde vært gjennom en lang sykdomsperiode.

FemiRUN & WALK er drømmen om nettverket som ble skapt og motiverer og inspirerer kvinner til å komme seg over dørstokkmila flere ganger i uken og sette seg "hårete mål", som en maratondeltager eller å finne sitt aktive «jeg».

Jeg er mor til Fabio på 20 år, som elsker sin styrketrening og gift med Aage som elsker å vandre, være i aktivitet, trene med vekter og «gogger» maraton, halvmaraton og 10k.

Min utdannelse er innenfor idrett- og helse, trener III i friidrett, jeg er sertifisert NLP Master og har en Master i kommunikasjon.

I mange år har jeg jobbet som trener og coach, og det er en glede at over 2000 kvinner i alle former & form er blitt påvirket til å sette seg «hårete» mål og har deltatt i løp. Andre kvinner og menn har startet med livstrening tilpasset hver enkelt.

Det å blogge gleder jeg meg til!

Det å ta vare på vår form og forbedre formen, er den beste medisinen for livet, som gir overskudd, økt livsglede og kjærlighet.

Da jeg sommeren 2020 merket at cellegiften jeg tok, ble for tøff for meg – måtte jeg tenke nytt.

Men – mål er viktige å ha.

Enhver situasjon inneholder flere valgmuligheter. Hvis noe ikke virker, så gjør noe annet.

HERLIG!!!

Tenk, vi har alle de ressursene vi trenger for nå våre mål.

Det er ingen av oss som uten ressurser, kun sinntilstander uten ressurser.

Hver uke blir det gode enkle øvelser, coaching og matoppskrifter.

Go On!

Bli med å finne din motivasjon til å være aktiv – og elske din trening, din styrke og ditt liv.

Bli med!

Vibeke